Vleespakketten

Hoevevlees, ambachtelijk versneden  in eigen atelier
vleespakket rundsvleesWerner, de bedrijfsleider, is naast boer ook van opleiding beenhouwer.  Door zijn jarenlange ervaring bij zelfstandige beenhouwers, supermarktketens en als zelfstandig 'boeren'slachter, weet hij dat consumenten graag eerlijk vlees op hun bord krijgen.  Op 't Zwarthof ligt elke schakel in eigen hand : van veld tot vlees.  Wie nog meer heeft zulke garantie in petto.


Apart concept 
De echte plattelandsmens is van oudsher vertrouwd met het 'thuis'slachten.  Het slachten zelf gebeurt al lang niet meer bij de particulier thuis, maar wel wordt één maal per jaar een rund versneden en zo de voorraad diepvriesvlees aangevuld.  Vaak gebeurt dit in familie - of vriendenkring. Deze traditie verdwijnt stilaan, door de strengere wetgeving en specialisatie van rundveebedrijven.  't Zwarthof wil ze terug nieuw leven in blazen.  Rund- of lamsvlees wordt versneden en per soort verpakt. Voor rundsvlees gaat het om porties van ongeveer 25kg, (1/16 rund)  voor lamsvlees ongeveer 12 kg (1/2). De klanten kunnen hun pakket in aangepaste porties ter plaatse komen inpakken, zodat ze het diepvriesklaar mee naar huis nemen. Er wordt een vaste prijs per kg vlees aangerekend, alle delen van het rund  of lam worden per pakket naar verhouding verdeeld. 

Intekenen, bestelling bevestigen, afhalen steaks
Ben je – voor je gezin – of samen met vrienden of familie geïnteresseerd voor een vleespakket, mail ons : info@zwarthof.be en en geef je coördinaten op. Bellen mag natuurlijk ook. Deel de periode mee wanneer je het vlees wenst.  Ongeveer 10 dagen vooraf word je gecontacteerd voor bevestigen van de bestelling.  Je geeft door of de voorgestelde datum en uur van afhalen past, welke hoeveelheid (1/16, 1/8, ..) je wenst, je kiest de verhouding stoofvlees/gehakt/hamburger/worst en geeft eventuele wensen voor de versnijding door.  Op de afgesproken dag ben je erbij als het vlees versneden wordt en pak je het ter plaatse in indien je dat wenst.