Hou jij ook van de seizoenen? Als boer leven we ermee mee. De maïs is intussen geoogst en de malse sprietjes van de groenbedekker piepen boven. Het gras wordt een laatste keer gemaaid zodat het in de winter niet te gevoelig is voor vorst. In november oogsten we de nog voederbieten, het snoepgoed voor onze koeien en schapen in de winter.

Binnenkort komen al onze koeien terug naar de stal samen met hun dekstier. Hopelijk zwanger, zodat we in de winter en het voorjaar op veel kalfjes mogen rekenen. De schaapjes blijven met hun dikke vacht nog zo lang mogelijk buiten

Ook wij vertoeven meer binnenshuis. Daar hoort een warm gerecht bij, waar we de tijd voor nemen. Niks lekkerder dan klassiek stoofvlees met trappistebier en een boterham met mosterd. Of een lamsbout of rosbief uit de oven. Bij deze trage keuken (slow cooking) past natuurlijk ons hoevevlees, dat traag gegroeid is, uitstekend.

Steeds hebben we een breed gamma hoevevlees voorradig , vers na versnijden vacuüm verpakt en diepgevroren. Maar elke zaterdag ligt ook onze verstoog goed gevuld. Telkens met een andere vleessoort. De planning ervan kan je volgen op onze Facebookpagina. Wist je dat we voortaan ook gevogelte kunnen aanbieden : kabir kip, parelhoen, kwartel, … . Ook traag gegroeid en divers gevoederd natuurlijk. Want net als wij mensen best gevarieerd eten, schotelen we onze dieren ook een rijk samengesteld rantsoen voor!