In tijde dat onze samenleving stil staat bij ‘van waar alles vandaan komt’ blijft (bij de huidige maatregelen) onze werking overeind. We blijven ervoor zorgen dat onze dieren in de stal niets tekort komen en de veldwerken gingen van start.

Gezien we voeding verkopen blijft onze hoevewinkel gewoon open zoals gebruikelijk. Je kan ter plaatse je keuze maken (respecteer hier afstand tot de vorige klant) uit onze verstoog (enkel op zaterdag) of diepvries. Je beperkt je winkeltijd door reeds op voorhand je bestelling doorgeven via het bestelformulier. Was je handen voor en/of na je aankoop aan de handenwasser aan onze toiletten of gebruik de ontsmettende gel naast onze bankcontact. Dank u om afstand te bewaren tot ons in de mate van het mogelijke.

De vraag is soms groter dan ons aanbod. Dat maakt dat sommige producten niet meer voorradig zijn. We trachten zoals steeds dit zo snel mogelijk aan te vullen, en vragen hiervoor begrip.