Het lijkt misschien raar… in volle crisis stonden we zonder mondmaskers in onze winkel. Intussen investeerden we in plexi-glas schermen. Geen volledig scherm maar met een ruime opening tussen zodat ventilatie voor onze koelcellen en voor jullie en onze gezondheid niet in het gedrang komt en we elkaar nog verstaan.
Intussen hebben we met z’n allen terug veel meer contacten en wordt er zelfs gereisd. Niet voor niets verplicht de overheid mondmaskers voor iedereen in de winkel. We gaan dus vanaf 11/7 enkel nog mensen kunnen bedienen die met mondmasker in onze winkel komen. Ook als je wacht buiten bij slecht weer in het tentje lijkt het ons aangeraden een mondmasker te dragen.
We blijven ontsmettingsgel voorzien aan de ingang en blijven vragen om voldoende afstand te houden van elkaar en van de toog.
Een kleine moeite, … een groot gebaar naar allen die in de frontlinie in onze zorginstellingen klaar staan.