De laatste week van juli en de eerste week van augustus blijven de deuren van onze hoevewinkel dicht. We zorgen voor onze dieren en onze gewassen en gaan er een dagje tussen uit. Zorg daarom tijdig dat je je diepvriesvoorraad aanvult. We maakten alvast onze planning op:

9 en 10 juli : open met rundsvlees
23 en 24 juli: open met vers kalfsvlees
16 en 17 juli : open met varkensvlees
30 en 31 juli: GESLOTEN
6 en 7 aug: GESLOTEN
13 en 14 aug: open met rundsvlees
20 en 21 augustus: open met varkensvlees
27 en 28 augustus : open met lamsvlees

Volg ook onze facebookpagina waar we de speciale aanbiedingen wekelijks aankondigen. Naast het genoemde vers versneden vlees hebben we ook steeds een ruim gamma in kleine porties in diepvries op voorraad.
We wensen jullie een smaakvolle zomervakantie!

Planning zomer 2021 t Zwarthof