Na onze zomerpauze opent onze hoeveslagerij weer op 12 augustus. De planning voor de rest van de zomervakantie ziet er als volgt uit:
* 12-13 aug rundsvlees
* 19-20 aug varkensvlees, !ook rundsvlees!
* 26-27 augustus lamsvlees
Naast dit vlees dat we telkens vers versneden aanbieden hebben we steeds heel wat vleessoorten in diepvries in voorraad. Ons vlees wordt steeds direct na versnijden vacuümverpakt en geëtiketteerd is. Dat sluit echter niet uit dat we we steeds voor u klaar staan met advies en kennis van zake. Wil je een bijzonder stukje vlees of een andere versnijding? Bel ons ruim vooraf op 0495 22 88 03 of vraag ernaar in de winkel.
Bestellen kan je via ons vernieuwde bestelformulier. Je bestelt een aantal verpakkingen en wij wegen en rekenen af in de winkel. Maar ook zonder bestelling vooraf ben je zeker welkom in onze winkel op vrijdag tussen 14 en 18u en op zaterdag tussen 10 en 16u.
Onze prijslijst kan je hier raadplegen: