Wil je weten welk vlees er in de aanbieding – en dus vers te verkrijgen – is op vrijdag en zaterdag? Volg dan hier of op onze facebookpagina onze berichten over de planning. We wisselen om de 3 weken af tussen rundsvlees, varkensvlees of lamsvlees, maar soms gooien feestdagen, verlof of festiviteiten deze 3-wekenplanning om. Bestellen is niet altijd nodig, maar wil je zeker zijn van je stukje vlees (zeker grote of gegeerde stukken zoals côte à l’os , lamscarré of filet pur) stuur ons dan even een mailtje met je bestelling of vul ons invulformulier op de website in.
Naast het vlees dat we vers aanbieden – steeds vacuum verpakt; is ons ganse gamma steeds diepgevroren verkrijgbaar. Ook dat vlees werd vers versneden verpakt en onmiddellijk diepgevroren. De kwaliteit moet dus zeker niet onderdoen en je kan het meteen thuis in je vriezer verder bewaren. Tip: wil je snel vacuum verpakt vlees ontdooien : leg het even in koud water, zo ontdooi je het ook uit de koelkast veilig en snel.