Disclaimer

’t Zwarthof doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te maken, maar geeft hiervoor geen garanties. ’t Zwarthof kan bovendien niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

’t Zwarthof garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Al het digitale materiaal, terug te vinden op deze website, mag niet zonder schriftelijke toestemming van ’t Zwarthof worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand, of op enige andere manier. Aanvragen voor toestemming dienen te worden gericht aan ’t Zwarthof.

Wijzigingen kunnen ten allen tijden zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

’t Zwarthof aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Alle rechten op de inhoud van de website met de domeinnaam zwarthof.be berusten bij ’t Zwarthof, voorzover deze niet berusten bij derden van wie materiaal beschikbaar is gesteld op https://zwarthof.be.

’t Zwarthof aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van informatie aangeboden door ’t Zwarthof, op welke manier dan ook.

't Zwarthof

Aerts-Schellekens LV
Geleg 155
2980 ZOERSEL

telefoon/fax : 03 464 03 88
GSM Werner : 0495 22 88 03
e-mail: info@zwarthof.be

BTWnr: 0889-928-379
rekeningnr: 733-0421850-27

Kiezen en/of bestellen

Kies in onze winkel of geef vooraf uw bestelling door via het online bestelformulier.

Afhalen elke vrijdagnamiddag tussen 14 en 18u en elke zaterdag tussen 10 en 16u.

Betalen kan cash of via bancontact.