Wat een zomer … heb je ook dit keer geen zin om in je keuken te staan. Geniet dan van je tuin en steek je bbq aan. Geen vlees in huis? Geen nood. Bij ons kan je terecht voor een ruim gamma BBQ-vlees. Geen kant-en-klare paketten maar het ‘echte spul’. Wat dan?

Runds: steak (al dan niet gemarineerd) of entrecôte, côte à l’os, grote blokken dikke ziel om in z’n geheel op de bbq te bakken (zoals in Werners ‘komen eten’ uitzending), rundshamburgers, merguez-worstjes, rundssaté’s,

Lams: lamsbout, lamsboutsneden (al dan niet gemarineerd), lamskoteletjes, lamsworstjes, lamsburgers, lamscarré, lamssaté’s (indien voorradig)

Van ’t varken: gemarineerde spare ribben (gewoon of piri piri), varkenssaté’s, bbq worst (gewoon of argentina), bbq spek voorgegaard, casselrerib, ..

Vaak vraagt men naar de hoeveelheden per persoon maar dat verschilt enorm. Reken op 300 à 350 g vlees per volwassen persoon. Hou er rekening mee dat vb ribben ook been bevatten. En hou er natuurlijk ook rekening mee als je nog kip of vis voorziet.
’s Zaterdags is er een gamma vers in de winkel, afwisselen runds , lams of varken. Dinsdagavond kan je enkel kiezen uit ons vers diepgevroren gamma. Kortom, geen enkele reden om niet te kunnen genieten van een kwaliteitsvol stukje lokaal vlees. Tot ziens