We bouwden recent een nieuwe foliestal voor onze schapen. We breidden ook onze schaapskudde uit met naast zwartblesschapen ook swifters. Tijdens de afgelopen winter werden de eerste lammetjes er geboren. De meeste lammetjes lopen in de wei, enkele staan nog in de stal. Plaats genoeg dus om iedereen een kijkje te laten nemen.

Daarom organiseren we tijdens de Week van de Korte Keten een heuse openstaldeurendag. Na corona is het hoog tijd dat onze klanten nog eens kunnen binnenkijken in ons bedrijf. We nodigden onze Korte Keten partners uit om een boerenmarktje te vormen in onze voortuin en dopen onze nieuwe schapenloods om tot mini-zomerbar. De staldeuren van zowel onze koeien- als schapenstal staan open. Ook onze winkel is open met vers rundsvlees.

Wanneer ben je welkom? Op zaterdag 21 mei tijdens onze normale openingsuren tussen 10 en 16u.