Het wordt stilaan een traditie. Tijdens het lammerseizoen willen we de rust behouden in onze stal. Zo kunnen onze ooien in alle rust lammeren (=bevallen) en voor hun lammetjes zorgen. Daarom- en ook om sanitaire redenen – mag je onze stal zomaar niet bezoeken als je komt winkelen op ’t Zwarthof. Wil je toch eens een kijkje komen nemen? Dat kan wel op Paasmaandag. Zowat alle schapen en lammetjes zullen nog op stal staan en je kan hen komen bewonderen.

We vertellen over het reilen en het zeilen op ons bedrijf tijdens de rondleiding. En we zorgen voor een hoeveterras met knutselhoek zodat er plaats is voor een leuke babbel. Iedereen is welkom. Zowel onze trouwe klanten met hun gezin als nieuwe klanten die vooraf eens een kijkje willen komen nemen.

Onze hoevewinkel is ook open. Iedereen is welkom tussen 10 en 16u.