Na een geslaagde eerste editie vorig jaar organiseren we dit jaar ook weer op de eerste zaterdag van de week van de korte keten onze lammetjesdag. Dit jaar is dit 6 juni, onze lammetjes zullen ongetwijfeld al uitgegroeid zijn tot mini-schaapjes, maar staan nog zeker met hun moeders in de wei.

De mooiste tijd van ’t jaar is ongetwijfeld het voorjaar. Onze buurderij bruist van jong leven. Het gras wordt een eerste keer gemaaid en de eerste maïs- bieten- of graanplantjes piepen uit de voedzame bodem. Graag laten we ook jullie een keer genieten van de lente. We zetten de deuren van onze boerderij voor jullie open op zaterdag 6 juni tussen 12 en 17u.

Je kan ons uitgebreide gamma hoevevlees ontdekken in onze winkel. Je mag langs de kalfjes door de stal naar de wei wandelen. Daar kan je ontdekken hoe elke moeder haar lammetjes terugvindt in de kudde. Kom proeven van ons hoevevlees en blijf gerust nog even plakken.