Er zijn momenteel rioleringswerken aan de gang in Den Mostheuvel/Mostheuvelstraat. Kom je via Risschot of de trage weg vanuit de richting van De Trappisten dan kan je niet tot bij ons geraken via Den Mostheuvel.

Kom je met de auto of fiets vanuit Westmalle of Zoersel dan is er geen verschil. Wij zijn zowel vanuit Westmalle via de Hallebaan of vanuit Zoersel via Geleg nog steeds normaal bereikbaar. Kom je vanuit Sint-Antonius – Schilde rij dan niet via de wijk Risschot maar volg de Zoerselbaan iets verder richting Zoersel en draai links af richting Geleg.

Voor de fietsers die normaal via Den Mostheuvel komen : vanaf café Trappisten is er een vlotte alternatieve route via het Prinsenpadje. Volg vanaf de Turnhoutsebaan ter hoogte café Trappisten de Lacroixlaan, Epicealaan, Moerdreef via het Prinsenpadje naar Hallebaan Malle. Je bent dan zo aan knooppunt 61 bij ’t Zwarthof om de hoek.

We maakten een kaartje voor de duidelijkheid: