We kiezen steevast voor vacuüm verpakt vlees, zowel om het vers als om het diepgevroren aan te bieden. Voor ons meer werk en ook een meerkost, maar voor jou een gemak, hygiënisch en vooral goed om de optimale kwaliteit van het vlees te bewaren. Om aan de strenge regels voor etikettering te voldoen, bleken onze oude etiketten niet meer geschikt. Daarom zie je andere, grotere etiketten op elk pakje. Ze bevatten meer info en soms zal het voorkomen dat er twee etiketten op je pakje vlees zitten. Dat moet, want de houdbaarheid en bewaringswijze zijn anders voor vers- dan voor diepvriesvlees en dat vraagt een ander etiket.
Het nieuwe systeem werkt met de i-pad en waarborgt nog beter de traceerbaarheid van al onze producten. Dat neemt niet weg dat we altijd bereid zijn om je persoonlijk nog meer uitleg te geven, bijvoorbeeld over allergenen. Vraag er dus gerust naar.