Tijdens het jaareinde staan we graag voor je klaar met aangepaste openingsuren. We zijn niet open op Kerstmis en Nieuwjaar zelf, maar openen wel extra op donderdagen 23/12 en 30/12, dan zijn we telkens open van 14 tot 18u. Op vrijdagen 24 en 31/12 kan je bij ons terecht tussen 10 en 16u. Je kan je bestelling afhalen of kiezen uit de verstoog of het diepvriesgamma. Het groentekraam van ’t Eikenschranske zal ook op de donderdagen in de voortuin staan.

Ons specifiek aanbod voor de feestdagen beperkt zich tot onze fondue of gourmet schotels voor 2 of 4 personen. Maar natuurlijk kan je bij ons terecht voor echt, kwalitatief en smaakvol vlees: voor je winterbbq, voor je oven of voor een stoofpotje.

We voorzien zowel tegen het kerst- als nieuwjaarsweekend vers rundsvlees, steeds aangevuld met een beperkt gamma varkensvlees. Vraag en bestel zeker onze grotere stukken vb. dikke ziel in blok, tomahawk, rosbief, … Voor kerst zal er ook een vers aanbod van lamsvlees zijn. Geef het gewenste gewicht per stuk of het aantal personen (en of het grote vleeseters zijn of niet) door.

Ook hamburgers, chipolata worst, beuling, .. enz. zijn ideaal voor een party. Deze hebben we steeds vacuum verpakt uit diepvries in voorraad, ze zijn immers zo ontdooid en de vacuumverpakking bewaart hun super kwaliteit zonder dat er bewaarmiddelen aan te pas komen.