Schoenmaker blijf bij je leest is onze leuze. We combineren reeds een boerderij met een hoeveslagerij. Onze specialiteit is dan ook smaakvol en duurzaam vlees produceren van veld tot bord. We zijn echter geen traiteur. Toch bieden we graag wat gemak aan voor de feesten. Zo kan je bij ons terecht voor gourmet of fondue schotels. Voor de liefhebbers voorzien we een luxe versie met onder andere ons exclusieve dry-aged lamsvlees. Ook kan je flinterdun vlees laten snijden ideaal voor je carpaccio gerecht mee te bereiden, of versnijden we steak tartaar. Gerechten waarmee je ongetwijfeld kan uitpakken met de unieke smaak van ons rundsvlees.
Ons aanbod hebben we mooi opgelijst in de feestfolder. Bestel graag minstens een week vooraf. Wil je toch op zondag 24/12 of 31/12 je bestelling komen ophalen, dat kan in overleg als je ze vooraf betaalt.
Nog een feesttip: stel zelf een tapas schotel samen met onze charcuterie : boerehesp, ossegerookt, lams-chorizo in schijfjes, maar ook bakworst in blokjes, enz..