Net als vorige jaren kan je bij ons terecht voor je feestschotels. Verschillende soorten (h)eerlijke stukjes vlees geschikt op handige schotels voor 2 of 4 personen. Bestel ze tijdig, ten laatste tot woensdag. Afhalen kan tijdens onze eindejaars openingsuren :

VRIJDAG 23/12 & 30/12 10-18u

ZATERDAG 24/12 & 31/12 10-14u

De eindejaarsschotels werden toegevoegd aan ons bestelformulier. Weet dat we ook alles in huis hebben om tapasschoteltjes te maken : ossegerookt, kempense boerehesp, lamsgerookt om in roosjes te leggen, chorizo worstjes, droge worstjes om in dunne schijfjes te snijden en een bolletje kaas om in blokjes te verdelen.
Ook voor verse rundscarpaccio zonder toeters of bellen ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel deze best ook vooraf.
Wil je je gasten verassen met een ‘goei stuk vlees’. Bestel dan ook tijdig je grote blokken dikke ziel, of een rosbief van een gewenst gewicht. Je kan altijd raad vragen aan Werner of Ferre in verband met de bereidingswijze.